Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України.

"Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили оборони ведуть ар'єргардні бої", - йдеться у повідомленні.

Аналітики наголошують, що утримувати лінію зіткнення в нинішньому вигляді неможливо. "Тому відхід з північних околиць села є вимушеною мірою. Але найголовніше — це збереження особового складу", - наголошують у DeepState.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фірма з Азербайджану зі зв'язками з РФ може виграти тендер у Хмельницькому - журналістське розслідування

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:17

У Хмельницькому завершується фінальний етап тендеру на рекультивацію проблемного полігону твердих побутових відходів, близько 10 млн доларів на це надав ЄБРР, гарантом проєкту є мерія. Однак міська влада ризикує отримати черговий "довгобуд", адже серед...

"Абсолютно прогнозована історія": Жорін прокоментував події на Харківщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:51

Дії російських окупантів на Харківському напрямку є більш схожими на прощупування лінії оборони наших захисників. Основні сили противник ще не задіював. Про це заявив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram, передають Патр...