"Росіяни завжди вміли виглядати недолуго. А це черговий приклад", - блогерка із Харкова

"Найдурніший шеврон на найдурнішій армії. Навіть якщо ти з "вагнера". Тобі заплатили, і ти йдеш воювати проти того, у кого тепер до тебе є особисті рахунки. У тебе "нічєго лічного", а у українця тепер ціла купа "лічного", за яке він тебе буде рвати, як ганчірку", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Когось ти виштовхнув з рідного Маріуполя. Хтось не може потрапити в рідний Донецьк. Комусь ти зруйнував будинок. Хтось ледве врятував батьків та дітей від твого снаряду. Комусь взагалі не байдуже, і йому не треба платити як тобі, придурку. Він вмотивований сам по собі, - а ти ніхто і ніщо, поки не заплатять.
Шеврон людини зі слабким місцем. Шеврон урки, який вже цією смішною наліпкою показує свою вразливість. Росіяни завжди вміли виглядати недолуго. А це черговий приклад".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...