"Росіяни завжди вміли виглядати недолуго. А це черговий приклад", - блогерка із Харкова

"Найдурніший шеврон на найдурнішій армії. Навіть якщо ти з "вагнера". Тобі заплатили, і ти йдеш воювати проти того, у кого тепер до тебе є особисті рахунки. У тебе "нічєго лічного", а у українця тепер ціла купа "лічного", за яке він тебе буде рвати, як ганчірку", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Когось ти виштовхнув з рідного Маріуполя. Хтось не може потрапити в рідний Донецьк. Комусь ти зруйнував будинок. Хтось ледве врятував батьків та дітей від твого снаряду. Комусь взагалі не байдуже, і йому не треба платити як тобі, придурку. Він вмотивований сам по собі, - а ти ніхто і ніщо, поки не заплатять.
Шеврон людини зі слабким місцем. Шеврон урки, який вже цією смішною наліпкою показує свою вразливість. Росіяни завжди вміли виглядати недолуго. А це черговий приклад".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поки найкращі гинуть, інститути мають берегти країну від свавілля покидьків. Які були при усіх владах без винятку, - волонтер

четвер, 13 листопад 2025, 13:29

"У одному є ми — ті, кому болить за Батьківщину. Хтось захищає її зі зброєю у руках, хтось попри усе навчає дітей у підземних школах, хтось в мороз чи зливу тягне ті дроти, щоб у оселях та лікарнях було світло і тепло, хтось вже 12 років стягує з небай...

Буде хрустка скоринка! Ось чим треба натерти курку, щоб вона танула в роті

четвер, 13 листопад 2025, 7:44

Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...