Росіяни збирають "донати" через великі втрати: Окупанти досі в шоці від ракетного удару по Севастопольському заводу. З'явилися деякі деталі наслідків

Росія "напівжива" через ракетну атаку по Південній бухті Севастополя у тимчасово окупованому Криму, в якій місцеві гауляйтери звинуватили Україну 13 вересня.

Зазначалося, що того дня ЗСУ "завдали удару" по Севастопольському морському заводу. У вівторок, 3 жовтня, Росія підтвердила, що через атаку зіштовхнулася зі значними втратами - там почали збирати "донати на допомогу".

"Рада клубу моряків-підводників та ветеранів ВМФ ухвалила рішення про початок збору благодійних коштів", - йдеться на сайті організація.

Як відомо, 13 вересня в Південній бухті Севастополя на території морського завод ім. Орджонікідзе росіяни "латали" електричний підводний човен "Ростов-на-Дону". Тоді росЗМІ писали про 2 ліквідованих і 26 постраждалих співробітників заводу на місці "прильоту".

Втрати РФ через удар по Південній бухті Севастополя

Нагадаємо, вибухи в Південній бухті Севастополя фіксували в ніч на 13 вересня. Тоді паніку через ракетну тривогу підняв місцевий "губернатор" міста Михайло Развожаєв. Повідомлялося про роботу ППО і мінімум 7 потужних вибухах.

Пізніше росЗМІ уточнили, що удар припав по морському заводу ім. Орджонікідзе. Горіли великий десантний корабель ВМС РФ "Мінськ" та електричний підводний човен"Ростов-на-Дону". Обидва судна перебували там на ремонті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...