"Росіяни здебільшого живуть гірше, ніж бегемоти у харківському зоопарку", - Олена Кудренко

"Сьогодні накрила така ностальгія за довоєнними часами, що аж край... Їм не потрібні наші міста. Наші улюблені кав'ярні. Парки наші не потрібні. Офісні споруди, бруківка - хоча бруківку вони вивезуть до Пітеру, як колись вивозили статуї з заходу України та ту ж бруківку на партійні дачі до росії. Їм не потрібні наші дерева та квіти, і будиночки, які українці будували на довгі роки щасливого життя. Їм не потрібно, щоб наші міста були відновленими. Щоб там було чисто та зелено - їм начхати на все це", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Їм все це потрібно на один раз - щоб заїхати камазом, погрузити майно і вивезти до себе. І безліч "ходок" на місце пограбунку, бо все не влізе.
Коли вони з подивом кажуть: "ой, а что єто у вас так живут? У нас такіє дома только на Рублєвке..." - так у нас такі будинки в кожному місті та передмісті. Навіть у селах є більш заможні - фермери, підприємці.
Та що казати - росіяни здебільшого живуть гірше, ніж бегемоти у реконструйованому харківському зоопарку. Бо дбати і про себе, і про дітей, і про навколишнє середовище, і про бегемотів, зрештою - це культура побуту українців.
На фото той самий зоопарк. Я після реконструкції навіть не встигла туди сходити...
Після війни приїздіть до нас у гості. Він один з найкращих в Україні. Порівняємо рівень життя росіян та харківських бегемотів".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...

Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:28

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», пе...