Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - розповідає у своєму відеоблозі український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, та продовжує:

"Звісно, не всі вони в доброму стані - Казахстан наголошує, що це списані машини. Однак їх можна поремонтувати, пустити на запчастини або і взагалі - залишити як реалістичні макети на аеродромах. У будь-якому випадку це зайвий головни й біль для ВПС окупантів.

Тепер росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, ввівши на територію держави воєнний контингент на початку 2022. Мовляв, президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину. І хоча зробив це через офшори, щоб запобігти скандалу з Росією, все стало відомо.

Z-пропагандисти істерять - казахи опинилися перед вибором: навернутися до Заходу, і підпорядкувати йому свою незалежність. Або - лишитися з Росією і допомагати їй наводити порядок у світовій цивілізації. Це звучить особливо смішно, з огляду на те, що Росія і порядок та цивілізація - поняття геть протилежні.

Попри те, що Казахстан офіційно спростував інформацію про продаж літаків, з ротів російських пропагандистів летять у його бік прокляття. Та й чи мали казахи інший вибір? З огляду на те, що росіяни регулярно пред'являють претензії на казахські землі, лякають казахів окупацією та поверненням у рамки СРСР - підтримувати божевільного Путіна у цій війні буде лише самогубець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зірвали удар по росії! Ми були готові перевернути фронт. Американці здивували рішенням - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 1:45

Чому саме далекобійна зброя критично важлива для України? Західні партнери поступово дають дозвіл на використання своєї зброї по військових обʼєктах РФ, але США ще не готові до таких рішень. Чого саме боїться Байден? Про це та інше у відео . 00:00 Пуб...

5 років незабутніх обіцянок

середа, 22 травень 2024, 0:55

Я розповім Вам про Україну своєї мрії. Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження. . Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтерне...