Росіяни зганьбилися черговою брехнею про "найкращий танк" Путіна (відео)

Росіяни спробували видати, що їхньому танку Т-90М "Прорив" вдалося "вижити" після удару ЗСУ з американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin. Але ця інформація не відповідає дійсності - військові аналітики наполягають на несправності боєприпасів. Про це пише Forbes, передають Патріоти України.

Вказується, що, за висновками аналітиків, швидко загашена пожежа в танку, яку росіяни видавали за наслідки удару Javelin, насправді була спричинена "невитраченим паливом зі снаряда" самого ж танка після його пострілу.

"Коли стало очевидно, що ніхто не вірить у первісну історію, росіяни почали її переписувати, - йдеться в публікації. - Схоже, це частина російської тенденції видавати випадки з Т-90М, що перебували на межі катастрофи, як історії успіху". Нове "пояснення" звучало так, що "Javelin втратив наведення і врізався туди, де був дим... кілька осколків потрапили через гармату в башту".

У Forbes вказали на те, що наразі не існує жодних відеозаписів, на яких Т-90М дійсно знищують цілі або виграють бої - щось, що можна було б протиставити знаменитому відео, де американська бойова машина піхоти M2 Bradley підстрелила хвалений російський танк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 26 червня 2024 року - Злий Одесит

середа, 26 червень 2024, 23:04

Сьогодні, 26 червня. Триває 854 доба повномасштабної війни. Росіяни продовжують тиснути на Часів Яр, але суттєвих успіхів не мають. Путін поставив перед своїм командуванням обмежені строки по виходу на адміністративну межу Донецької області. В чергови...

Остання надія агресора: Плани Путіна зруйнуються, якщо Трамп програє - поважний американський Історик дав прогноз, коли настане мир

середа, 26 червень 2024, 21:55

Професор європейських досліджень у Принстонському університеті Гарольд Джеймс вважає, що поразка Дональда Трампа на президентських виборах може зруйнувати плани Путіна щодо України, передають Патріоти України. . В інтерв'ю газеті Neue Zürcher Zeitung ...