Росіянину на відпочинку в Туреччині обмазали лежаки лайном. "За те, що ми росіяни?" Так, ти - громадянин х*рової країни, тобі ніде не раді, - Гордон

"Росіяни кажуть: "Ми з турками дружимо". А турки чхати на них хотіли, у них своя національна політика, міжнародні інтереси і пріоритети, тому Ердоган крутив їх на одному місці. Він їздить у Сочі, усміхається Путіну і з ним морозиво жере, а сам думає, як встромити йому ятаган між лопатками. І він йому його встромив", - розповідає український журналіст Дмитро Гордон у своєму відеоблозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Американці сказали: "Товаришу Ердоган, закінчуй із росіянами шури-мури і не приймай від них будь-яких бабок". І турецькі банки відмовилися приймати російські платежі. Усі в Росії: "Як?! Товаришу Ердоган, ми ж друзі". А Ердоган мовчить і просто не приймає.

У підсумку з Туреччиною проблема. Із Китаєм така сама проблема: китайські банки не хочуть ризикувати. Навіщо їм втрачати американські гроші заради якоїсь всратої Росії? Так само думають і ОАЕ, Казахстан, Киргизстан – а куди подітися? Інакше самі стануть жертвами, адже американці недвозначно сказали: "Хлопці й дівчата, ми вас забанимо".

Я бачив сюжет: приїхав росіянин до Туреччини, у п'ятизірковий готель – усе як належить. Встромив там свою синьо-біло-червону ганчірку на флагштоку. І йому всі лежаки, усе подвір'я в номері обмазали лайном.

Він каже: "Що це таке? За те, що ми росіяни?" Так, суко! Ти – громадянин херової країни, яка є агресором. Вам ніде не раді. Ви – хами. Вам будуть мазати не лише лайном, вам будуть руки-ноги ламати за те, що ви – росіяни, або кажіть, що "ми проти Путіна, Крим – український, ми за Україну". Офіційно кажіть, на відео...

Я два з половиною роки війни переконую: європейці, Захід, не пускайте цю російську падаль до себе, пускайте лише тих, хто дійсно проти війни, проти Путіна. А ось цих, які: "Слава Росії"... Нафіг вони вам потрібні? Латвія, Литва, Естонія чудово роблять: сказав щось за Росію – вивезли за територію, "пішов геть". "Русского мира" захотілося? Дихай, суко, не задихнися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...