Російська "Армата" вже на українському фронті, - ЗМІ

Російська пропаганда називає Т-14 "Армата" гордістю свого ВПК, "перспективним основним бойовим танком". Однак сторонні експерти кажуть, що "Армата" - дефективний і сирий продукт, годиться тільки для парадів і навіть на там час від часу ганьбиться

Армата зломаласт прямо на Красній площі, під час параду

РосЗМІ сурмлять про те, що на українському фронті з'явилися новітні російські танки Т-14 "Армата".

Як пише пропагандистське видання "РІА Новости" з посиланням на джерела, ці танки застосовують для ведення вогню по українських позиціях, але в прямих штурмових діях вони поки не беруть участі.

Танки Т-14 вже в Україні, повідомляють росЗМІ / фото ua.depositphotos.com

Стверджується, що "Армати" отримали додатковий захист борту від протитанкових боєприпасів.

Ще в січні 2023 року британська розвідка повідомляла, що Росія може перекинути в Україну свої нові танки Т-14 "Армата" у пропагандистських цілях.

Російські пропагандисти називають Т-14 "Армата" "перспективним основним бойовим танком". У нього гусенична платформа та ізольована безекіпажна вежа. Повідомлялося, що ці танки так і не були прийняті на озброєння. Також українська розвідка стверджувала, що виробництво цієї техніки зупинилося через санкції.

А військовий експерт Олександр Коваленко заявляв, що новий російський танк Т-14 "Армата" - це дефективний і досі сирий продукт, він годиться тільки для парадів і навіть на парадах час від часу ганьбиться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...