Російська делегація привезла з саміту в Індії холеру, "сувенір" могли завезти потім у США

Член делегації Міністерства закордонних справ РФ заразився холерою під час саміту G20 в Індії, з якою росіяни на чолі із Сергієм Лавровим повернулися 11 вересня. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України.

Після приїзду пасажири здали аналізи, і в одного з них виявили холеру. За інформацією джерела, заражений дипломат знаходився не на тому самому борту, що Лавров і офіційний представник відомства Марія Захарова. Однак не можна виключати, що вони контактували із хворим під час саміту.

Зараз Лавров перебуває у Нью-Йорку на Генасамблеї ООН. Не можна також виключати і те, що "дипломат" країни-окупанта завіз заразу і в Америку. Очікується, що у США Лавров проведе близько 20 двосторонніх зустрічей, зокрема з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем. Якщо, звичайно, той зважиться на контакт із можливим джерелом холери.

На питання Baza про можливе контактування Лаврова з хворим на холеру, в МЗС РФ порекомендували звертатися до медзакладів та уповноважених органів влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...