Російська опозиція відростила бойове крило. Щоправда, б'ють своїх, - Голобуцький

"У середовищі втіклої російської опозиції спалахнув жабогадюкінг "навальністів" і "ходорковців". 12 вересня навальністи з "Фонда борьбы с коррупцией" (ФБК) опублікували матеріали розслідування під заголовком ""Викрасти. Побити. Підпалити". Хто намагається знищити команду Навального?". Одні "іноагенти" обвинувачують іншого "іноагента" (Нєвзліна з "ЮКОС", соратника Ходорковського) в організації стеження, нападу і, можливо, планів вивезення з Вільнюса до Росії в руки ФСБ Волкова, керівника штабу Навального. "13 березня 2024 року невідомий напав на Волкова біля його будинку у Вільнюсі, розпорошив сльозогінний газ та вдарив молотком". При тому роботу не було оплачено, бо замовник лишився невдоволеним. От тільки 6 вересня все те саме, з тими ж ілюстраціями, опублікувала "Russia Today" Сімоньян, офіційний рупор Кремля. А ще й "Радио Sputnik", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ходорковський, Каспаров і ще там хтось пишуть, що це все - провокація ФСБ. Таке, там все одно не зрозуміти, де починається і закінчується ФСБ чи якийсь його підрозділ. Тому це, можна сказати, внутрішньовідомча розборка. Але головне зі скандалу: вся ця "опозиція" - фактично просто дрібнодисперсний агломерат "іноагентів на грантах".

Так, це правда, вони досі не отримали від Заходу давно очікуваного чіткого запиту: якої ролі від них чекають в майбутній Росії та якою має бути роль тієї майбутньої Росії у світі. Тому і пропонують не пов'язані з реальністю безперспективні ґрантові проєкти замість дієвих планів робочих груп на десятиліття. І гризуться між собою за гранти.

Але в будь-якому випадку, вже 2,5 роки, від початку масового виходу "іноагентів" до Європи, російська "опозиція" не народжує жодних життєздатних ідей. Хоч власних, хоч продиктованих Заходом. Не демонструє жодного сенсу свого існування. Хоча, якщо їх послухати (а також наших промоутерів "хороших русскіх") - то там зібралися вершки суспільства, неймовірні інтелектуали і "креативний клас".

То може, піти старим перевіреним шляхом? Знайти ідейних ненависників системи, які працюватимуть не "професійною грантовою опозицією", а професійними революціонерами. І займатимуться не розповідями про "прекрасну Росію майбутнього", бридкого Путіна, якого негайно треба замінити на когось з них, безневинний російський народ, аморальність "культури кенселінгу" і про необхідність зняти санкції. А займуться врешті на практиці тим, чим займались більшовики: розкладатимуть російську армію і розагітовуватимуть "крєстьян".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...