"Російська пропаганда дійсно активно готує ґрунт до візиту канцлерки Меркель 22 серпня", - політтехнолог Голобуцький

"Отже, мої прогнози справджуються: російська пропаганда дійсно активно готує ґрунт до візиту канцлерки Меркель 22 серпня. "Україна - країна терористів, расистів, фашистського київського режиму, кривавих радикалів і розпинателів хлопчиків в трусиках", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Навіть якщо пані Меркель це все розумно проігнорує, лишиться бекграунд до візиту в європейських ЗМІ ("Раша Тудей" і "Спутнік" мають розгалужені зв'язки з європейською пресою, "Газпром" має достатньо об'єктів фінансування і в цій галузі, тож кремлівські пропагандисти прекрасно співпрацюють з тією ж пресою ФРН власне задля політичних потреб Росії). Ну і лишаться провокаційні питання "незалежної преси" на брифінгах.
А що стосується самого інциденту, то, з одного боку, РНБО чи інший орган має подбати про забезпечення наших спортсменів фаховим супроводом (піарник чи "комісар" такий собі - це вже деталі). Спортсмени дійсно не зобов'язані впізнавати в обличчя кожного росіянина чи кремлівського пропагандиста.
А з іншого боку, варто чітко позиціонувати себе щодо скандалу: що влада розуміє - це була цілеспрямована кремлівська провокація (з фотографуванням і розміщенням фото - Скабєєву, гадаю, влаштував би і варіант, якби Беленюк впізнав її і відмовився фотографуватись, все одно роздмухала би скандал). Тому громадяни і влада мають реагувати стримано і намагатись не справджувати сподівань Кремля. Це означає і утримання від хейту на сторінках соцмереж.
--
І так, я прогнозую, що провокації триватимуть - як на нашій території, так і в Росії "за участі українських агентів", і, можливо, в Європі також. Кремль явно вже зробив висновок, що такий формат провокацій є дієвим".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, хто створив образ Клавдії Петрівни, дійсно пішли правильним шляхом, - Портников

неділя, 8 вересень 2024, 15:16

"Несподіваний вир емоцій, які викликав перший концерт 18-річної співачки з Дрогобича, знову засвідчив, як змінюється український культурний простір – і не в бік парадоксальності, а у бік нормальності, схожої з культурним простором будь-якої самодостатн...

США - Україні: ви там тримайтесь, помирайте, а нам страшно, - Зоя Казанжи

неділя, 8 вересень 2024, 14:42

"Чи може найсильніша країна світу залишатися найсильнішою, якщо вона не бажає застосувати силу проти відвертого зла? Чому зло лише посилюється, доки США та союзники бояться ескалації? Єдина країна, яка може дати відсіч - це Сполучені Штати. У них доста...