"Російська пропаганда остаточно оголосила незалежність від реальності і клином відлетіла в світ яскравих аргентинських фантазій", - Голобуцький

"Кремлівський агітпроп остаточно став фантастичним маренням. Російська пропаганда остаточно оголосила незалежність від реальності і клином відлетіла в світ яскравих аргентинських фантазій", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"От сьогодні зранку в них авіація з засідки палила баржі на Дніпрі і успішно зірвала висадку десанту з 30-х катерів. Це поки Росгвардія (а чому не солдати з почесного караулу Кремля? В них форма розкішніше розцяцькована) палила натівських інструкторів.
І називалось це все "Операція "Оверлорд". Це, в сенсі, за їхньою версією, так то ЗСУ назвали. А засідка Росгвардії з авіацією як тоді називалась? "40 тисяч молотків"? Чи "Дарт Пу"?
Вони, в принципі, від самого нападу не надто орієнтувались на факти. Але зараз ситуація така, що факти стали смертельним ворогом пропаганди - тепер доводиться вигадувати взагалі все, від початку до кінця. І за це марення вони продовжують класти по кількасот потєрьнєтов щодоби".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...