Російська пропаганда пробила чергове дно "репортажем" із окупованої Луганщини, - Казанський

"Воєнкорка одного з російських каналів відвідала окуповану два роки тому Тошківку, що на Луганщині. Показує кадри суцільних руїн багатоповерхівок обабіч дороги і каже, що хліб сюди привозять волонтери, адже ні крамниць, ні аптек, ні навіть зв'язку у колись квітучому селищі не лишилося", - розповідає український блогер та журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Як і світла, води та газу. Дивно – два роки тому, за поганих українських нац-в тут було все. Тепер місцеві мешканці, які тут ще лишилися, нарікають, що замість отримувати зарплати і пенсії, майже як у Москві і жити у нових відремонтованих будинках – вони мають лише суцільні злидні. Нібито російська влада про них забула.

Пропагандистка говорить, що тут тихо, спокійно, фронт далеченько, треба просто закрити базові потреби людей. Базові потреби – це ті самі світло, вода, газ і харчі. Однак хто це буде робити і за які гроші? Для нової влади окуповані території не в пріоритеті. Тепер «звільнені» від усього тошківці навіть по хліб поїхати не можуть: громадський транспорт теж не ходить. Треба або винаймати машину (дорого) або йти до найближчої зупинки за кілька кілометрів.

Жодної людини під час цього «репортажу» в кадрі так і не з'явилося. Зате журналістка пораділа сонячному деньку і бадьоро заявила, що, звісно, тут розруха, але все можна відновити! Будматеріали, наприклад, можна завезти. Але хто будуватиме? Майже все чоловіче населення було мобілізоване до лав російських окупантів. Літні люди до важкої праці непридатні. «Нікого немає, нічого немає. Все побите, розбите... Такі діла. Сподіваємося, колись це все відновлять». Жінка з усмішкою нарікає на владу, що пора б уже починати вирішувати проблеми. Хоча якщо нема людей, нема селища – то нема й проблем. Сама Росія – як вона є".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вагнерівець", який повернувся з війни в Україні, намагався задушити школярку в Волгограді - ЗМІ (фото)

субота, 18 травень 2024, 21:44

У суботу, 18 травня, стало відомо, що у Волгограді колишній вагнерівець намагався задушити 12-річну дитину. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України. Шестикласниця поверталася зі школи й зайшла до подруги. У підʼїзді на неї на...

Росія окупувала понад 650 кв. км території України з початку 2024-го року - Reuters

субота, 18 травень 2024, 20:52

Від початку 2024 року країна-агресор Росія захопила більше територій, ніж втратила під час контрнаступу України влітку 2023 року. Про це пише агентство Reuters із посиланням на розрахунки фінської групи з аналізу даних Black Bird Group у суботу, 18 тра...