Російське ноу-хау: погрожувати світу вустами Медведєва й одночасно благати про пощаду вустами Шредера та Орбана, - Фурса

"Росія: погрожує світу суперпупертехнологічною зброєю. І каже, що за три хвилини підірве Лондон страшним і технологічним "Сарматом", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Також Росія: веде активну дискусію з приводу того, щоб скасувати теорію еволюції Дарвіна у школі, бо це інструмент клятих англосаксів для колонізації світу. Яким чином? Та хз, Дарвін – британець, тож інструмент англосаксів. Чому вони ще футболу не заборонили як винаходу англосаксів для приниження "русского мира" – невідомо.

На виході: твоя суперпуперзброя підриває себе й усе навкруги під час випробувань і загрожує скоріше Воронежу, ніж Лондону.

Біда. Якщо вже рухаєшся до православного халіфату з усіма атрибутами середньовіччя, то дуже важко погрожувати світу новітньою зброєю. Бо в середньовіччі зброя була така собі. І якось на майбутнє важко уявити, як можна поєднати відсутність теорії еволюції у школі зі швидкими ракетами, що летять точно в ціль. Тим паче Радянський Союз те вже проходив, забороняючи кібернетику й генетику. З відомими наслідками.

Тож, обираючи між бородатим англосаксом Дарвіном і бородатим Кадировим, якщо ти обираєш Кадирова, то потім не дивуйся, чому Tesla не їде. Або пейджери вибухають. Або ракета "Сармат" нікуди не летить і вибухає на старті.

І залишається тільки розсилати всім своїм посіпакам по світу методичку, де написано, що Росію перемогти неможливо, адже вона перемогла Гітлера й Наполеона. І тому дуже треба з нею замиритися. У надії, що всі злякаються й не побачать, що православний халіфат більше загрожує собі, ніж Вашингтону й Лондону.

Але це російське ноу-хау. Погрожувати світу вустами Медведєва й одночасно благати про пощаду вустами Шредера, Орбана, Фіцо й інших відомих любителів конвертів із Москви й фанатів теорії, що якщо ти переміг колись двічі у війнах (та й то разом із союзниками), то потім ти ніколи не можеш програти. А це в Росії поки що є…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...