Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України.

На знімку за допомогою фоторедактора на хвіст літака домалювали герб України.

Оригінал цього фото було зроблено на місці катастрофи у США, яка сталася п'ять років тому.

"Коли ваші склади боєприпасів продовжують вибухати, і вам доводиться публікувати відфотошоплені зображення F-16, щоб підняти бойовий дух", - прокоментував пост посольства РФ військовий аналітик Олівер Александер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...