"Російські частини брали аналогічні кілька тижнів": Арестович розповів, як ЗСУ за добу звільнили ціле місто

Збройні сили України застосували нову тактику та за добу звільнили від російських окупантів ціле місто. Про це розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович у бесіді з російським правозахисником Марком Фейгіним, не називаючи назву міста до офіційного повідомлення Генштабу ЗСУ, передають Патріоти України.

"Місто, яке ми не називаємо, за добу одним ударом захопили. Це дуже великий успіх... Російські частини брали аналогічні міста кілька тижнів... Ця тактика застала їх зненацька дуже сильно, вони не встигли нічого зробити, збагнути навіть", – зазначив він.

"Зі східної околиці цього міста ми дістаємо до куп'янської артилерії, а це основна артерія постачання всієї цієї банди в районі Ізюма, всього північно-східного угруповання на Донецькому. Та, що наступала на Слов'янськ та Краматорськ", – додав Арестович.

За його словами, єдине місце, де росіяни зараз наступають, це Бахмутський напрямок: "В інших місцях або стаціонарний фронт, або ми наступаємо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Запрошення Росії в Нормандію з боку Макрона є серйозною політичною помилкою, - дипломат

субота, 18 травень 2024, 23:55

Запрошення Росії на святкування 80-ї річниці висадки західних союзників у Нормандії, було особистим рішенням Макрона. Таку думку висловив дипломат (Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (2005-2010), Надзвичайний і Повноважний Посол України у Ф...

Окупантів у місті немає: ГУР Міноборони показало відбиття штурму поблизу Часового Яру (відео)

субота, 18 травень 2024, 23:30

Російські окупанти продовжують спроби захопити Часів Яр Донецької області. У пʼятницю, 17 травня, українські захисники відбили черговий ворожий штурм міста. Відео з відбиттям атаки росіян показало Головне управління розвідки Міністерства оборони Україн...