Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти України.

Зокрема, у документі стверджувалося, що завод у Димитровграді вироблятиме «карбюратори для електромобіля Атом». Ба більше, у своєму звіті Алексєєв стверджувала, що в цей проєкт уже вкладено 1,1 млрд рублів.

«Ця інформація цілковито вигадана „Панорамою“ у вересні 2023 року. Зрозуміло, що карбюратори в електромобілях неможливі в принципі. Після того, як про звіт стали писати ЗМІ, документ було видалено», — йдеться у повідомленні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...