Російські еліти зараз у глухому куті, але ніхто не хоче звідти вийти першим, - ексдепутат Держдуми

Ілля Пономарьов, російський опозиціонер, вважає, що жодного заколоту у РФ не буде, якщо люди не будуть бачити хто і що буде після Путіна, тому потрібна альтернативна влада. Про це він розповів в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що зараз нема більш опозиційно налаштованого прошарку суспільства у РФ як російська еліта, а особливо російський уряд, які розуміють, що зараз вони у глухому куті. Вони не бачать альтернативи, але ніхто не хоче бути першими. Їм зручніше приховуватися за таким розумінням, що всі рішення щодо війни приймає одна людина - Путін. Тому, вони намагаються пересидіти та перечекати, коли все закінчиться", - пояснив опозиціонер.

Ілля Пономарьов зазначив, що перечекати неможливо, тому партизанський рух, який зараз поширюється і зростає у РФ, спрямований на те, щоб еліти нарешті зрозуміли, що стратегія пересидіти також не працює, а треба обирати або один, або інший бік.

"Жодного заколоту не буде, якщо люди не будуть бачити хто і що буде після Путіна, тому головне – альтернатива. Треба сформувати альтернативну владу, уряд, які будуть підтримані антипутінською коаліцією, колективним Заходом. Тобто, що ця альтернатива визнана і є вихід, а якщо вони перейдуть на її бік, то їм буде гарантований захист, будуть збережені їхні життя та майно, тоді вони почнуть рухатися. І наша головна мета – це російські еліти, які розуміють, що поразка вже є. А потім потрібно адресуватися до пересічних громадян, бо рівень незадоволення дуже великий, але їм треба побачити справжню силу", - зауважив Пономарьов.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...