Російські генерали тікають від відповідальності, тому на передній план просувають Кадирова і Пригожина, - ексдепутат Держдуми

Діяч російської опозиції на еміграції, колишній депутат держдуми та відомий відеоблогер Марк Фейгін вважає, що присутній якийсь елемент саботажу серед російських генералів. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Я висунув ідею про присутність якогось елементу саботажу, який полягає у тому, що генерали вже усвідомлюють потребу тікати від відповідальності за цю спецоперацію і просувають на передній план Кадирова, Пригожина. Щось я не бачу генералів родів військ, командувачів округами, представників оперативного керування генштабу. Ми багато їх бачимо взагалі? А можливо, генерали кажуть, що краще, якщо різні Кадирови будуть виходити на перший план чи Пригожини та їм подібна "лупа", тобто нехай саме вони відповідають за все", - прокоментував опозиціонер.

Марк Фейгін зазначив, що російські генерали думають, навіщо їм перевтомлюватися і, можливо, зникне тиск зверху старших командирів, командування генералітету, настане процес швидкої здачі й переговорів, які Українська сторона може стимулювати, тобто все може прискоритися.

"Причому навіть необов’язково здаватися у полон, а просто залишати позиції та відходити з них. Це непогана була б тактика – насамперед зберігає життя бійців ЗСУ, не треба гинути. Потрібно використовувати ці механізми, але, повторюю, процес пришвидшиться суттєво, якщо відбудуться додатково якісь визначальні політичні важливі події", - зауважив Фейгін.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...