Російські хакери подбали: Польське держЗМІ двічі опублікувало фейк про мобілізацію

Польське державне інформаційне агентство PAP заявило про імовірну російську кібератаку в п’ятницю після того, як у його стрічці новин з’явилися неправдиві статті про військову мобілізацію в Польщі, передають Патріоти України.

Як заявили у PAP, у статті йшлося про те, що 1 липня в Польщі буде оголошено часткову військову мобілізацію і планується призвати 200 тисяч людей, які будуть відправлені в Україну.

Віцепрем'єр-міністр, міністр цифровізації Кшиштоф Ґавковський заявив, що розпочато термінове розслідування цієї справи. "Все вказує на те, що ми маємо справу з кібератакою, яка була спрямована з російської сторони. Мета – дезінформація перед виборами та паралізувати громадськість", - сказав він в інтерв'ю Polsat News .

"Польське агентство преси підкреслює, що не є джерелом цієї інформації. Розсилка не була підготовлена агентством і не була написана або передана журналістами PAP", - зазначають у ЗМІ. У російському посольстві у Варшаві заявили Reuters, що нічого не знають про інцидент, і відмовилися від подальших коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...