"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", передають Патріоти України.

Володимир Бадиян розповів про ознаки того, що в Україні закінчиться війна. За його словами, важливим чинником буде те, що в України з'явиться дуже потужний партнер.

"Перший знак - нам допоможуть з деякою новітньою зброєю, яка може бути застосованою вже вкінці 2024 року. Це буде один із важливих моментів. Друге - якась країна, можливо Японія, нам дуже сильно допомагатиме: і технологічно, і морально. Це буде показником того, що ми почнемо перемагати. Далі - практично не буде ракетних ударів. Ми буде захищені, натомість Росія все більше потерпатиме від обстрілів, а ми навіть повертатимемо їм їхні ракети. Тобто навіть така технологія може бути. Від того часу, до кінця війни буде дуже мало. Один з показників - у нас буде партнер, який нам реально допомагатиме", - сказав астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...

Народні прикмети на 1 травня. Слухайте зозулю і ластівку та будьте щасливими

середа, 1 травень 2024, 7:05

Православна церква України 1 травня за новим стилем вшановує пам'ять пророка Єремія, митрополита Макарія Київського і благовірної Тамари, цариці Грузинської. За старим стилем сьогодні вшановують єпископа Кузьму Халкідонського. Наші предки це свято прис...