Російські танки Т-80БВМ: Злий Одесит вказав на серйозні проблеми окупантів

Російські танки Т-80 найбільш "сучасної" модифікації (Т-80БВМ) зараз комплектуються найменш сучасними та більш дешевими комплектуючими, інформують Патріоти України.

Як зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), це лише підтверджує той факт, що у російського ВПК виникають серйозні проблеми з поліпшенням танків, які знімають з консервації: "Проводити їхню повноцінну, більш-менш сучасну модернізацію через обмежені технічні і технологічні можливості не можуть".

За його словами, російські пропагандистські пабліки бурхливо обговорюють комплектацію танків Т-80БВМ: "Були продемонстровані "нові" танки, а точніше, модернізовані зняті з консервації Т-80. Ось тільки ці Т-80БВМ мали у комплектації старий приціл 1ПН96-01МТ замість "Сосна-У". 1ПН96-01МТ - це старий, тепловізійний приціл, що відрізняється від більш сучасної "Сосни-У" не тільки характеристиками, але і вартістю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...