Російські танки Т-90М "Прорив" поступаються радянським Т-62М: Експерт осадив пропагандистів

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко впевнений, що розпіарені нові російські танки Т-90М "Прорив" поступаються у питанні протимінного захисту радянським танкам Т-62М, які росіяни активніше використовують на фронті в Україні, передають Патріоти України.

Таким чином він поставив на місце російських пропагандистів, які "несамовито рефлексують" після появи у мережі відео з російським Т-62М, що підірвався на своїх же мінах.

"Російські майданчики зараз несамовито рефлексують на цей епізод, мовляв, подивіться, яка ж все-таки живуча російська техніка. Підірвався на міні, але екіпаж вижив і втік! Зрозуміло, російські пропагандисти не стали шукати відповіді на запитання, як так вийшло, що дятли на Т-62М нарвалися на свої ж міни? Або що роблять танки позаминулого покоління у зоні БД, і де Т-14 "Армата" та ударні кулаки Т-90М "Прорив"? Але головне, вони підкреслюють, що танк російський, хоча він радянський", - зазначив експерт.

На його думку, немає нічого дивного у тому, що після наїзду на міни Т-62М втратив тільки гусеницю, а не весь злетів у повітря:

"У цього танка, насправді, дуже, дуже багато недоліків, але серед них є одна перевага - покращений протимінний захист. Більше плюсів у Т-62 не було. Але найцікавіше те, що після Т-62М жоден наступний танк не зміг повторити рівень протимінної живучості як у Т-62М. Наблизитися - так, але не повторити. А тому, навіть Т-90М "Прорив" відстає від старого радянського Т-62М у питаннях протимінного захисту. Ось і питання, живучість якої такої російської техніки?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...