Російські війська у Курській області вклинились вглиб українського угруповання на 7 км: Жданов оцінив, що буде далі

Російські війська у Курській області вклинились вглиб українського угруповання на 7 км і на цьому зупинились, адже для подальшого просування в них більше немає ні сил, ні засобів. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Водночас за словами експерта, авіація РФ продовжує "зносити села і міста" на своїй власній території.

"Ситуація в Курській області починає прояснюватися. Противник вклинився, є підтвердження. До 7 кілометрів вони просунулися вглиб нашого угруповання, і на цьому вони зупинилися. Сил і засобів більше немає. другого ешелону для нарощування зусиль немає, резерву для розвитку успіху немає", – наголосив Жданов.

Він додав, що ЗСУ "методично" вибивають росіян з втрачених позицій ударами "з двох боків". При цьому росіяни зазнають колосальних втрат.

"Скільки вони там ще протримаються, сказати важко. Мабуть, зараз знову постане питання перед російським керівництвом про те, звідки ж знімати резерви для перекидання в Курську область", – зазначив експерт. Олег Жданов також зауважив, що на Харківщині вже помітна тенденція до зниження активності бойових дій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...