Російські загарбники намагаються вбити клин у лінію оборони ЗСУ на Донбасі

В Донецькій області на Авдіївському напрямку російські окупанти намагаються пробити клин в обороні, яку тримають українські захисники.

Ситуація на цій ділянці дуже складна. Оновлені карти бойових дій з'явилися на DeepState.

Карта бойових дій станом на кінець доби 20 листопада

На Донбасі станом на закінчення 20 листопада на Авдіївському відрізку фронту фіксуються спроби російських загарбників вбити клин у лінію оборони ЗСУ не лише в Опитному, а й у північній частині Мар'їнки.

Карта бойових дій станом на закінчення 20 листопада
Також залишається складною ситуація і на Бахмутському відрізку.

Така велика кількість тіл ліквідованих окупантів не спостерігалася тут ще з весни. Найбільше трупів загарбників - у районі Павлівки, далі йде район Бахмута.

Карта бойових дій станом на закінчення 20 листопада
На Сватівському напрямку села Кислівка, Гряниківка та Синьківка (Харківська область) були переведені у "зелену зону". Ці населені пункти були звільнені вже давно, але лише зараз у соцмережах з'явилися докази поїздок волонтерів до цих сіл.

Українські військові продовжують тиснути на російських окупантів, але без суттєвих змін на лінії бойового зіткнення.

На півночі України на ділянці біля державного кордону - без змін. У мережі з'явилося відео, як один із прикордонників перетнув лінію фронту з Білоруссю на кілька метрів і повернувся назад.

"Під час війни в цьому нема абсолютно нічого поганого. Поганим є лише існування даної помилки на карті Європи", - зазначається в публікації на ресурсі.

На Запорізькому та Таврійських відрізках фронту - без змін.

Війська РФ ведуть обстріл правого берега Дніпра в Херсонській області відтоді, як вийшли звідти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...