Російські загарбники окупували Новоолександрівку на Донеччині, - DeepState

Російські загарбники окупували село Новоолександрівка, що на Донеччині. Про це повідомляють аналітики DeepState.

Зазначається, що наразі рашисти намагаються закріпитися на околицях села, яке розташоване в напрямку траси Покровськ-Костянтинівка.

"До траси Покровськ-Костянтинівка з населених пунктів залишається лише Воздвиженка", - йдеться у повідомленні DeepState.

Аналітики наголошують, що важливо зупинити подальше просування армії країни-агресорки.

"Важливо зупинити подальше просування ворога, адже в деякій мірі повторюється ситуація біля Очеретиного. Як і тоді, сили 47, 68, 25 бригад та прикомандированих підрозділів стримують основний удар, знекровлюючи свій потенціал, а фланг тріщить", - йдеться у дописі.

Сили оборони України проводять ураження особового складу військ РФ, щоб зупинити їхнє просування.

Раніше британська розвідка повідомляла, що російські війська, ймовірно, взяли під контроль село Новоолександрівка на Донеччині. Село Новоолександрівка розташоване приблизно за 20 км на північ від Авдіївки Донецької області. У цьому районі протягом усього року точилися запеклі бої із подальшим просуванням РФ вперед.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російська ППО свідомо збивала ракети над пляжами в окупованому Криму

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:05

Окупаційна “влада” запровадила в окупованому Севастополі “режим надзвичайної ситуації”. Зокрема, повідомляється, що цей режим вводиться до особливого розпорядження. . За даними місцевого гауляйтера Развожаєва, унаслідок падіння уламків ракет загинуло...

Андрій Єрмак написав про таємничого когось, хто “масштабує проблему корупції” - Шабунін

п’ятниця, 28 червень 2024, 7:15

Андрій Єрмак написав про таємничого когось, хто “масштабує проблему корупції”. Правий він в тому, що Україна точне НЕ є найкорумпованішою державою. . Але помиляється голова офісу Зеленського в головному - адресаті свого звернення. Найбільше з пропаганд...