Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сірою зоною. Про це повідомили аналітики DeepState.

Нетайлове на карті

Острів Нестрига

"Звільнено острів Нестрига. Ворог просунувся в Нетайлове, біля Новоолександрівки та захопив Новомихайлівку", — йдеться в публікації.

Напередодні, 28 квітня головнокомандувач Олександр Сирський заявив, що ЗСУ вдалося поліпшити становище в Херсонській області. У районі ж Кринок на лівому березі росіяни ще сподіваються вибити Сили оборони із зайнятих позицій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.