Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Покровському напрямку (мапа)

Російський військовослужбовець

Російська армія окупувала селище Птиче у Донецькій області, яке розташовано на південному сході Покровського району. Про це повідомляють аналітики ресурсу Deep State, передають Патріоти України.

Також окупанти, як зазначається, просунулися біля Піщаного, Калинового, в Карлівці, Мемрику, Красному Яру, Михайлівці, Північному, Новогродівці та околицях.

Як йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, минулої доби на фронті відбулося 148 бойових зіткнень.

На Куп'янському напрямку Силами оборони відбито 14 атак в районі населених пунктів Новоосинове, Глушківка, Стельмахівка та Андріївка.

18 разів ворог атакував на Лиманському напрямку, намагався просунутися в напрямку населених пунктів Макіївки, Греківки, Дружелюбівки, Невського, Новосадового та Торського. Усі ворожі атаки відбито, наголошують у Генштабі.

На Сіверському напрямку впродовж дня наші захисники відбивали сім штурмових дій ворога в районах Спірного, Верхньокам’янського та Виїмки. Українські підрозділи мужньо утримують зайняті позиції та рубежі, рішуче відбивають спроби наступу окупантів.

На Краматорському напрямку загарбники намагалися чотири рази просунутися поблизу Часового Яру, але невдало.

На Торецькому напрямку ситуація напружена. Ворог, за підтримки авіації, 11 разів намагався вклинитися в оборону ЗСУ.

Складна ситуація на Покровському напрямку, де з початку доби в районах населених пунктів Калинове, Воздвиженка, Новоолександрівка, Пантелеймонівка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Новогродівка, Мемрик, Михайлівка, Карлівка українські підрозділи відбивали 56 наступальних та штурмових дій ворога. Українські війська, як наголошується, вживають заходів з утримання визначених рубежів, завдаючи ворогу втрат.

За попередніми підрахунками, окупанти втратили майже дві сотні військових вбитими та пораненими, також українськими військовослужбовцями знищено дві артилерійські системи, два міномети та три одиниці автомобільної техніки. Окрім того, пошкоджено одну артсистему і чотири автомобіля.

На Курахівському напрямку загарбники зберігають активність, намагаючись просунутись в районах населених пунктів Красногорівка, Гостре, Георгіївка та Костянтинівка.

На Времівському напрямку відбулося 20 боєзіткнень в напрямку Водяного та Вугледара. Також атакує ворог й поблизу Пречистівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

1. Мамині цукрові буряки

вівторок, 27 серпень 2024, 11:37

Зверення до влади. ДО ВСІХ, ХТО РОДОМ ІЗ БУРЯКІВНИЧОГО СЕЛА. Написав я, друзі, від себе і від вас листа нинішньому керівнику Мінагрополітики, власне, тим, хто залишився в тому міністерстві на Хрещатику, котре геть усе вже обікрали, перекрали ділки при ...

2. Мамині цукрові буряки

вівторок, 27 серпень 2024, 9:35

Наболіле. 2. ДО ВСІХ, ХТО РОДОМ ІЗ БУРЯКІВНИЧОГО СЕЛА. Ви ж, сподіваюся, друзі, не забули про що йшлося, чим, власне, розпочиналася моя попередня стаття, озаглавлена подібно ось цій, під №1, опублікована буквально вчора, 26 серпня-2024. Я. селянський с...