"Російські ЗМІ "занепокоїлись" даними, що в Катині нібито не всіх розстріляли сталінські вертухаї", - Голобуцький

"Катинскаярєзня". Вони так і возюкають цю заїжджену пластинку. І не набридає ж", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"От зараз російські ЗМІ "занепокоїлись" даними, що в Катині нібито не всіх розстріляли сталінські вертухаї - на що "російські правозахисники" страшно образились "а чого це ви незадоволені, що не всіх сталінські вертухаї вбили?!".
З іншого боку, от в цю реальність їх і запихують: "фанєрная драпіровка Мавзолєя к 9 мая", постановки про "Вєлікую Атєчєствєнную" в дитсадках, сталінські "подвиги"... Ну ж не підготовку евакуації окупованих Каховки і Мелітополя до Тюменя їм обговорювати?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спів Блінкена затьмарив доленосне для України рішення, - нардеп

середа, 15 травень 2024, 12:14

"США хочуть укласти з Україною угоду про безпеку терміном на 10 років. Ось чому Ентоні Блінкен приїздив до Києва. Угода буде передбачати не тільки підтримку зброєю, а й зміцнення українського ВПК, щоб Україна могла виробляти артилерійські снаряди, засо...

Росіяни на Харківщині залучили лише 10% сил, - майор запасу НГУ Гетьман

середа, 15 травень 2024, 11:59

На кордоні з Харківською областю сконцентровано близько 40 тисяч угруповань росіян, при цьому у штурмі брало участь лише 4-5 тисяч із них. Про це в ефірі Апостроф TV заявив Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, передають Патріоти України. За його словами,...