Російський актор-путініст відмовився порвати американський паспорт сина і видав "геніальну відмазку"

Російський актор Оскар Кучера, який відкрито підтримує путінський режим і окупантів, дав інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову. Він розповів про свою позицію, а також спробував пояснити, чому у його молодшого сина досі американське громадянство. Його спадкоємець народився в Майамі, а сам актор стверджував, що було б нерозумно не скористатися можливістю отримати для нього паспорт США, передають Патріоти України.

Корчевников запропонував Кучері демонстративно порвати документ і "відхреститися" від США. Однак путініст заявив, що не стане позбавляти свого сина американського громадянства, бо вважає це "популізмом".

Корчевніков намагався переконати Кучеру в тому, що США є "ворогом" РФ. Але фанат Путіна видав, як зазначили в мережі, "геніальну відмазку". "Америка нам не ворог. Уряд Америки, який на сьогоднішній день сидить на троні - ворог. Давайте не плутати", - заявив актор.

Кучера не став слухати "аргументи" Корчевникова, який розповідав про "сатанізм". Пропагандист заявляв, що паспорт може зобов'язувати до того, що його власник підтримує ідеї країни. Однак актор з цим не погодився. "Це просто папірець. Тому що хтось колись вирішив, що тільки з цим папірцем можна жити. Я взагалі проти паспортів", - стверджує Кучера.

Реакція мережі

Коментатори насміхаються над путіністом і його"подвійними стандартами". Користувачі, обговорюючи відео з Кучерою в Telegram-каналах, пишуть:

  • "Це вже навіть не подвійні стандарти"
  • "Геніальна відмазка, майстер перевзування!"
  • "Лицемірство поза людським розумінням".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...