"Російський чиновник визначає параметри місцевих виборів в Україні, бо йому щось там не подобається", - політтехнолог Голобуцький

До ВР це зауваження піде як затверджене і підписане Єрмаком – главою ОП, а фактично позазаконним "ніким" для Конституції України.

"Заступник керівника адміністрації ПРЕЗИДЕНТА РОСІЇ Дмитро Козак під час пресконференції за результатами зустрічі політичних радників "нормандської четвірки" в Берліні (це та, на яку літав Єрмак) заявив, що під час переговорів в Берліні УКРАЇНСЬКА СТОРОНА ПОГОДИЛАСЬ ПЕРЕГЛЯНУТИ постанову про призначення МІСЦЕВИЗ ВИБОРІВ в Україні", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"ВР має найближчим часом розглянути питання коригування вже прийнятої постанови: «Домовилися про те, що найближчим часом Рада розгляне проект постанови, що коректує ту постанову, яку було ухвалене 15 липня».

--
Ще раз: РОСІЙСЬКИЙ ЧИНОВНИК визначає параметри місцевих виборів в Україні, бо йому щось там не подобається, «не відповідає Мінським домовленостям».
Тобто, до ВР це піде як затверджене і підписане Єрмаком – главою ОП, а фактично позазаконним "ніким" для Конституції України.

Гадаю, завтра ж буде ще одне подання на відкриття провадження проти Єрмака – знов за ст 111 і 114 ККУ, зрада і шпигунство. А заодно ст.110 – зазіхання на територіальний суверенітет – бо це не суверенітет, коли виборі влади визначає ворожа держава.

І цим разом, оскільки справа стосується базових інститутів державності, провадження має бути відкрито і проти Зеленського як президента. Когось же Єрмак в Берліні представляв, хтось же йому якісь папірці на це свинство підписував, печатки ставив".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...