Російський добровольчий корпус заявив, що це вони стоять за атакою по аеродрому Курська

За атакою по військовому аеродрому в Курську 27 серпня стоїть Російський добровольчий корпус спільно з контррозвідкою СБУ. Про це повідомили бійці РДК, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що бійці без перешкод пройшли «дірявий кордон» і вдарили безпілотниками по військовому об'єкту. Повідомляється, що знищено всі намічені цілі, «які несли горе і смерть мирним українським містам». Також уражено елементи ППО, яка прикривала літаки.
Також у РДК звинуватили міноборони РФ у черговій брехні. Вони наголосили, що не завдавали удару дроном по житловому будинку, це наслідки роботи російської ППО. У ніч на 27 серпня в Курську прогриміло кілька потужних вибухів. Вранці міноборони РФ повідомило, що вночі та вранці «київський режим намагався атакувати Росію БПЛА літакового типу». У російському відомстві заявили, що російська ППО збила два безпілотники над Брянською та Курською областями.

Водночас губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що вночі в Курську безпілотник врізався в багатоквартирний будинок на вулиці Карла Маркса, ніхто з жителів не постраждав.

Джерела NV у СБУ повідомили, що в ніч на 27 серпня Курський аеродром атакували контррозвідники з 13-го головного управління. За словами співрозмовників, дрони-камікадзе відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 і одному МІГ-29. Крім того, серед уражених цілей — радари комплексу С-300 і два Панцири. Співрозмовники зазначили, що майже всі дрони долетіли до своїх цілей, і лише три з них було збито російською ППО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...