Російський наступ триває. Протягом доби ворогу вдалося просунутися на Донеччині, - Deep State

Російські війська рухаються вперед біля Вільшани, Уманського та Нетайлового на Донеччині. Про це у ніч проти вівторка, 28 травня, інформує аналітичний канал Deep State.

Інформаційно-картографічний ресурс також Deep State в доповнення текстового повідомлення також оновив мапу актуальної ситуації на фронті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"П*дар сів, завмер і думає, що сховався, але...": Українські воїни показали, як їхній дрон-камікадзе непомітно підкрадається до окупанта (відео)

вівторок, 9 липень 2024, 13:46

Оператор українського дрона вислідкував окупанта, який ховався у переліску та ліквідував його. . Як повідомляє Цензор.НЕТ, на відеозаписі, який опублікований у соцмережах, видно як дрон повільно наближається до росіянини, який намагається обдурити опе...

Українці полюють на "Шахеди" та інші російські БПЛА на старих літаках у стилі Першої світової, - Forbes

вівторок, 9 липень 2024, 13:18

Українські авіатори залучають старі гвинтові літаки 1970-х років для боротьби з російськими безпілотниками у стилі Першої світової війни. . Як пише Forbes, все більше українців готуються піднятися в небо і полювати на російські безпілотники. Зазначаєт...