Російський опозиціонер розповів про знайомство з українкою в Берліні

Російський опозиційний політик Ілля Яшин, якого у серпні звільнили з колонії в рамках обміну ув’язненими, випадково зустрів українку у кафе в столиці Німеччини. Про це він повідомив у соцмережі X, передають Патріоти України.

Дівчина виявилася родом з Києва, рятується від війни за кордоном. Вони розговорилися, і політик розповів, що не так давно вийшов із в'язниці, куди його відправили через те, що був "проти атак по її рідному місту".

Як відомо, 1 серпня в межах обміну ув’язненими між РФ та країнами Заходу з російських колоній були звільнені політики Ілля Яшин, Володимир Кара-Мурза та Андрій Пивоваров. Однак політв’язні встигли зробити заяви, які обурили українців. Вони на пресконференції закликали до послаблення санкцій проти країни-агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скабеєвої в студії обговорювали нові українські ракети і двічі зламали язика на "Паляниці" (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 22:40

"Казус беллі по-російськи. Z-пропагандисти у прямому ефірі зламали щелепи, проваливши простенький тест на "Паляницю"", - іронізує Юрій Бутусов.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 29 серпня 2024 року - Злий Одесит

четвер, 29 серпень 2024, 22:10

Сьогодні 29 серпня. Триває 918 доба оборони України проти російської навали. На шляху до Покровська російські окупанти зайшли в Новогродівку, але зупинилися під териконами та в Гродівці. Очікувано росіяни почали рух на Селидове що створює загрозу для К...