Російський політолог Бєлковський поділився цікавим нюансом про кортеж Путіна

Російський президент Володимир Путін їздить кортежем, який супроводжує зенітно-ракетний комплекс "Панцир" (використовується як засіб протиповітряної оборони). У місті ЗРК оберігає машину, в якій сидить президент РФ, від можливої атаки дронами. Про це російський політолог Станіслав Бєлковський розповів в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

"Він (лідер росіян - Ред.) же вже їздить у кортежі з комплексом ППО "Панцир", щоб збивати дрони, які підлітають... потенційно…", - поділився експерт.

Бєлковський зазначив, що у складі кортежу Путіна є два авто Aurus (машини, спеціально розроблені для публічних поїздок керівництва Росії - Ред.).

"…уже в кортежі є "Панцир". Два Aurus... він же їде двома машинами, щоб не було відомо, у якій із них він сидить. Але це поширена практика для лідерів держав… Він от їздить "двома танками", кортеж містом, і …"Панцир", - додав політолог.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...