​"Російський політтехнолог і терорист з "ЛНР" старанно обґрунтовує, що треба вдарити ракетами по Польщі чи Німеччині", - Голобуцький

"Російський політтехнолог і терорист з "ЛНР" Марат Баширов старанно обґрунтовує, що треба вдарити ракетами по Польщі чи Німеччині - і тоді Європа негайно злякається і припинить підтримувати Україну зброєю", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вовлечение в войну стран НАТО означает нанесение нами ударов, например, по территории Польши. ...Если мы будем понимать, что находимся в военном конфликте хотя бы с одной из стран НАТО, а другие ей станут помогать, то понятно, что мы начнем наносить удары по территории и Польши, и Германии, и прочих. А это совершенно другая история. Мы-то уже привыкли. При этом любой ракетный удар по территории Германии вызовет неимоверный социальный взрыв. Там никто не хочет терять сытую европейскую жизнь".

--
Щодо очевидної збройної відповіді НАТО Баширов заспокоює: мовляв, росіяни "вже звикли". Це він про легенькі точкові пощипування прикордоння дронами і Сторм Шедоу.
Якось сумнівно, що Баширова раптово наздогнало слабкоумство і він абсолютно "не помічає різниці" між окремими нечастими уколами скромними ресурсами ЗСУ на доволі вузькій смузі вздовж кордону (плюс окремі такі ж скромні за масштабами щипки на якусь півтисячу кілометрів) - і гарантованим масованим ударом всіма неймовірними ресурсами НАТО одразу по всіх критичних об'єктах РФ на всій території, без жодних обмежень "на 170 км", "на 300 км".
Та, зрештою: Україні на все про все за рік зі скрипом видали цілих 2 Петріоти (якими ЗСУ все одно примудряється надійно захищати столицю). НАТО за жодних ознак ймовірної атаки з боку Росії за лічені дні обклало Вільнюс перед самітом ну дуже скромним оборонним кордоном:
- Німеччина розгорнула 12 пускових установок Patriot, які використовуються для перехоплення балістичних і крилатих ракет або бойових літаків.
- Іспанія привезла систему ППО NASAMS.
- Франція надіслала самохідні гаубиці Caesar.
- Франція, Фінляндія та Данія базували військові літаки в Литві.
- Британія та Франція надали засоби боротьби з безпілотниками.
- Польща та Німеччина скерували до Вільнюсу вертолітні сили спецоперації.
- Інші країни надіслали обладнання для боротьби з будь-якими потенційними хімічними, біологічними, радіологічними та ядерними атаками.
Ще раз: це скромні заходи безпеки, зібрані за пару днів від усіх потроху просто для заспокоєння нервів членів делегацій, бо вдарена на всю голову Росія геть поряд. З цього навіть Баширов мав зробити висновок, що саме і в яких кількостях посиплеться на голови росіян мінімум до Уралу, якщо, не дай Боже, якийсь кретин дійсно скерує хоч одну ракету прицільно по "центрах прийняття рішень", як в Кремлі це люблять називати.
Отже, це гра. Кого і на що подібними закликами (а Баширов не єдиний) хочуть підштовхнути? Спонукати до успішного заколоту чужими руками? Чи ще щось?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...