Російський продюсер "віджав" у співачки Надії Мейхер сторінку в популярній соцмережі

Ексучасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер спантеличила шанувальників. Зі сторінки артистки в Instagram зникли всі її публікації та опис, передають Патріоти України.

Натомість у шапці профілю російською з'явилася інформація, що тепер вона нібито продюсерка, яка заснувала музичний лейбл у Москві.

Згодом на сторінці Мейхер з'явився перший пост, щоправда у ньому йдеться про якогось Алекса і що саме він той продюсер, який відкрив свій лейбл і чомусь про це повідомив у профілі Мейхер. Відповідними скрінами поділився Telegram-канал BespaLOVmedia.

Та, врешті, зі сторінки і цей запис зник. Що насправді відбувається і чому раптом на сторінкою Мейхер у фотоблогу заволодів російський продюсер – незрозуміло.

Втім, сама Надія Мейхер мовчить і ніяк не коментує ситуацію. Зазначимо, що артистка заміжня за російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, від якого має двох дітей. Після повномасштабного вторгнення Уржумцев продовжив будувати свій бізнес у Росії. Де перебуває артистка - невідомо. Раніше ЗМІ писали, що наразі виконавиця живе у Європі.

Зазначимо, що Мейхер, яка є власницею бренду одягу meiherbymeiher, сторінку свого бізнесу веде українською та англійською мовами. Бренд працює на український та європейський ринок. Свою позицію щодо повномасштабного вторгнення РФ до України Надія Мейхер жодного разу не озвучувала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...