Російський турист накинувся із сокирою на губернатора провінції Пхукет у Таїланді

Росіянин пробрався у будівлю адміністрації провінції Таїланду Пхукет і погрожував сокирою губернатору провінції. Про це пише видання KhaoSod, передають Патріоти України.

За інформацією видання, 24-річний молодик пробрався на четвертий поверх будівлі і вдерся в офіс губернатора. На підлозі там залишилися краплі крові, які вели до столу секретаря, де лежала сокира. Про інцидент поліцейським повідомили співробітники служби безпеки адміністрації та сам губернатор Сопон Суваннарат.

«Безглузде хуліганство російського туриста в будівлі адміністрації Пхукета, що призвело до значних пошкоджень офісу губернатора, закінчилося арештом росіянина і подальшою госпіталізацією», – йдеться у публікації.

Сам чоловік з місця події втік. При цьому місцевий мешканець поскаржився, що він також викрав його мотоцикл, припаркований перед найближчим магазином. Невдовзі підозрюваного затримали, а на його ногах виявили численні порізи від скла. Туриста доправили до лікарні Пхукета. Початковий діагноз - проблеми з психічним здоров'ям. Очікується, що молодика обстежать і залишать її під наглядом, а потім висунуть звинувачення у хуліганстві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...