"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України.

Росіяни розповідають, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплених ними населених пунктів. Після окупації його взяли на службу через нестачу охочих росіян воювати проти України. Його укомплектували і "закинули в артилерію у взвод управління, бо вже старий — 50 років".

"Вночі зайшов як свій у ролі радіотелефоніста, попрацював, почекав момент, і почав шмаляти у сплячих хлопців, і втік. Підсумок - пригріли змію", - бідкаються росіяни.

Як наслідок — чоловік "дружнім вогнем" розстріляв 6 російських військових із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ.

"У його прицілі опинилися командири з управління артилерійського дивізіону, після чого він сховався десь у районі Олександрівки", - повідомив Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

субота, 18 травень 2024, 13:29

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України. Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що акти...

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...