Російський військовий безпілотник вчинив блекаут у Бєлгородській області РФ

У Бєлгородській області знову "щось сталося". Наслідком цього стало те, що в частині області просто зникло світло.

Пізно ввечері 11 січня мешканці Бєлгородської області почули, що "щось гуде". Про це повідомляють російські ЗМІ, пише 24 Канал.

Після звуків гудіння раптом пролунав звук, дещо схожий на вибух і спалахнула пожежа. Водночас у низці населених пунктів Бєлгородській області почали з'являтися повідомлення про те, що зникає електрика.

Як стало відомо пізніше, "репетицію блекауту" для жителів Бєлгородської області влаштував безпілотник. Причому російський. Він ефектно врізався в лінію електропередач, після чого впав і спалахнув.

Російські ЗМІ поширюють одразу 2 версії щодо того, що саме впало на лінії електропередач. За першою із них, упав найновіший російський дрон "Оріон", адже на місці події було знайдено уламок, схожий на ракету КАБ-20, яку цей БпЛА здатен переносити.

За іншою версією, на бєлгородські ЛЕП "напав" безпілотник "Форпост".

Останні вибухи в Бєлгородській області

У низці регіонів Росії постійно лунають вибухи, виникають пожежі та трапляються інші інциденти. Однак найчастіше це трапляється саме у Бєлгородській області, яка межує з Україною. Зокрема:

  • увечері 9 січня у Бєлгородській області пролунали вибухи, а місцеві канали одразу почали повідомляти про роботу сумнозвісної російської ППО. Однак протиповітряна оборона "спрацювала" так, що 14 населених пунктів залишилися без світла. Цікаво, що того ж дня це вже були другі вибухи в регіоні;
  • тоді ж вечір видався особливо неспокійним для жителів міста Шебекіно. Там була настільки гучна "бавовна", що місцевих мешканців попросили перейти в укриття, через що там виникла паніка;
  • 10 січня у Шебекіно знову пролунали вибухи. Місцева влада традиційно заявила про "обстріл" з боку України, а згодом російські ЗМІ навіть заявили про нібито 5 постраждалих.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...