Російський військовий упав із ліжка, видав це за бойову травму й отримав компенсацію, але далі щось пішло не так

Російський військовий випадково пошкодив руку під час перебування на відпочинку, а потім видав отриману травму за «бойову», передають Патріоти України.

Як повідомляється, у такий спосіб він вирішив домогтися для себе відповідної грошової компенсації. «Військовий Василь травмував руку, впавши з ліжка на відпочинку у командному пункті. Однак командиру він повідомив, що отримав каліцтво, спускаючись у сховище під час авіанальоту. Потім військовий подав рапорт із довідками від лікарів для отримання одноразової виплати, яку йому у підсумку схвалили», — розповіли у Telegram-каналі ЧТД.

Однак, на цьому історія не закінчилася, оскільки зрештою росіянина викрили. «Його засудили до 2,5 років умовно за шахрайство», — йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Як я відрахувалася після 1 дня навчання": Колишня студентка вразила соцмережі своєю історією

четвер, 3 жовтень 2024, 15:16

Дівчина розповіла історію, як прийняла рішення відрахуватися з університету після 1 дня навчання, яка стала хітом у соцмережах. Відповідний тікток виклала користувачка mariia_app, повідомляють Патріоти України. У своєму відео вона поскаржилася на заста...

Надути, розплавити й не тільки: Нейромережа запропонувала свої варіанти, як вдало позбутися Путіна (відео)

четвер, 3 жовтень 2024, 15:06

Штучний інтелект запропонував найбільш неординарні способи позбутися глави кремлівського режиму Володимира Путіна. Відповідне відео було створено за допомогою Pika labs — веб-платформи для генерації та редагування зображення за допомогою текстових запи...