Російський ЗРК "Тор-М2" знищила бригада, яка потопила крейсер "Москва", - Андрій Цаплієнко

Нещодавно мережу облетіло відео, як українські військові знищили російський арктичний ЗРК "Тор-М2". Журналіст та військовий кореспондент 1+1 Андрій Цаплієнко прокоментував цей епізод російсько-української війни, передають Патріоти України.

"Це відео свідчить про симптоми. Уявіть собі, техніка, яка не була створена для українських умов, а для арктичних, а її женуть сюди. Вона коштує шалені 25 мільйонів доларів!" - каже він.

Журналіст додав, що таких зенітно-ракетних комплексів у Росії два десятки максимум. Те, що арктичний ЗРК опинився на українському фронті, свідчить про дві речі, каже Цаплієнко:

  • вони дійсно збирають з усієї Росії все, що є, й женуть до України;
  • росіяни вже самі не вірять в маячню, що на них хтось має намір наступати, оголюють "арктичний фронт".

"Тор-М2" було знищено воїнами легендарної 406-ї окремої артилерійської бригади ВМСУ. Саме ця бригада потопила крейсер "Москва". Арктичний зенітно-ракетний комплекс був знищений високоточним снарядом M982 Excalibur фактично з першого пострілу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...