"Російським містам доведеться гинути від бомбардувань власних військових", - Портников

Журналіст Віталій Портников вважає, що в Росії настане час, коли ФСБ та армія повинні будуть захищатись від власного народу. Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Прийде час, коли російська армія та ФСБ будуть захищатись від народу. На початку війни я давав інтервʼю радіостанції "Ехо Москви", де сказав, що настане час, коли російська армія буде бомбардувати та обстрілювати міста Росії. Як колись іспанська армія обстрілювала Мадрид та Барселону. Ми ж цьому не дивуємось. Іспанія не брала участі в Другій світовій війні. При цьому їхні міста знищувались. Це зробила іспанська армія. Тому і російським містам доведеться гинути від бомбардувань власних військових", - пояснив Портников.

Журналіст наголосив, що протестні настрої та радикальні дії росіян проти влади дуже складний та довгий процес. "Така ж доля може чекати й іранські міста. До речі, хто розбомбив половину міст Сирії? Власна влада та її союзники. Тому, я вважаю, що буде саме так. І хто переможе у цій війні я не знаю. Це дуже довгий процес. Тому я весь час повторюю, що ми не маємо розраховувати на революцію в Росії", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...