"Російським високоточним піда**м раджу приготуватися. Немає нічого вічного", - Ян Валетов

"Наскільки я пам'ятаю, "доблесна" російська армія першого ж дня своєю високоточною зброєю знищила все, до чого могла дотягнутися, і гордо заявляла, що небо належить їм. А всі ці "стингери", "стріли" та інше сміття їм не страшні та в розрахунок не беруться", - пише український письменник Ян Валетов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Заради правди треба сказати, що вони реально завдали нам великої шкоди. Не такої, як розповідали, але великої. Приблизно як гітлерівці інфраструктурі СРСР у червні 1941 року. Без допомоги союзників ми впали б за пару місяців, незважаючи на героїчний опір. Але, на щастя, сучасні мобільні засоби ураження в нас були. Як і старі радянські, до яких ці високоточні під**и не дотяглися.

Ну, а далі... Дякую союзникам, одним героїзмом війни не виграються. Сьогодні свіжопідвезений "Патріот" завалив три Су-34 та один К-52 на південному напрямку. А незабаром у небі з'являться перші ескадрильї F-16, і проблема з КАБ вирішиться. І небо над фронтом буде вільніше.

Так що високоточним піда**м раджу приготуватися. Немає нічого вічного. Зрозуміло, що звичка знущатися з тих, хто слабший, за один раз не лікується. Але ми над цим працюватимемо.

Звичайно ж, це не перемога, та й говорити про перемогу поки не на часі, і що буде перемогою - поки ми всі не розуміємо. Але завдання противнику максимальної шкоди - це вже успіх".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...