"Россия бросает на штурм Соледара тысячи смертников. Все поля там усеяны трупами оккупантов", - Казанський

"Российская пропаганда два дня разгоняла фейки про взятие Соледара. Все это оказалось враньем. Соледар держится. Город подвергается жестоким обстрелам, в нем серьезные разрушения, есть потери, но армия стоит", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Командир сухопутный войск ЗСУ Александр Сырский, один из лучших военачальников Украины. Он разбил российские войска под Киевом весной прошлого года. И сомневаться в его профессионализме нет оснований.

Россия бросает на штурм города тысячи смертников. Масса фото и видео из района Бахмута и Соледара хорошо иллюстрирует ситуацию – все поля там усеяны трупами оккупантов. Ничего кроме бессмысленной гибели тысяч своих солдат и разрушения домов мирных жителей Россия там так и не добилась".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.