"Россия превратится в маленькую жестяночку между наковальней Китая и молотом НАТО и первым же ударом будет расплющена вместе с "патриотами", - блогер-емігрант

"В реальном времени наблюдаю как русские патриоты, писая кипятком от восторга, с нетерпением ждут, что вот прямо сейчас начнётся война между США и Китаем", - пише російський блогер-емігрант Андрій Шипілов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Идиоты не понимают что если начнется война между США и Китаем, то все НАТОвские опасения , из-за которых те не решаются на прямой вооруженный конфликт с Россией , испарятся в мгновение ока.

Россия мгновенно превратится в маленькую жестяночку между наковальней Китая и молотом НАТО, и первым же ударом будет расплющена в фольгу вместе со всеми патриотическими блогерами.

Мне тут приснилось, что у нас на Кипре Евросоюз создал фильтрационный лагерь для перемещённых из России лиц. А я работаю комендантом этого лагеря.

- Что за чушь, - подумал я тогда...

А теперь понимаю, что возможно и не чушь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...