"Россияне сейчас психуют, глотают успокоительное, запивают бухлом и даже стараются не размножаться", - Борислав Береза

"Интерес россиян к успокоительным средствам за год вырос на 254%, говорят аналитики ценового агрегатора Price.ru", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Еще один тренд, на который обратили внимание в Price.ru, — увеличение интереса к секс-игрушкам и презервативам на 20% по сравнению с прошлым годом.
Продажи алкоголя в России с начала года выросли почти на 10%. За восемь месяцев 2022 года в России было продано 72,35 млн дал спиртных напитков крепостью более 9 градусов, что на 8,4% больше, чем годом ранее (66,75 млн дал).
В общем, россияне психуют, глотают успокоительные таблетки, запивают их бухлом и даже стараются не размножаться. Нормальный у них тренд))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...