РосЗМІ назвали ймовірне ім'я пілота, який співпрацював із ГУР і перегнав Мі-8 в Україну

Російським пілотом, який співпрацював із ГУР і перегнав Мі-8 в Україну, імовірно, був льотчик-штурмовик 319-го окремого вертолітного полку Східного військового округу Максим Кузьмінов. Саме він з'явився у трейлері документального фільму "Збиті льотчики Росії" із циклу "Військова розвідка України", опублікованому на YouTube-каналі ГУР. Про це свідчить аналіз "Агентства. Новости", передають Патріоти України.

Російське видання навело декілька фактів, чому це справжні ім'я та прізвище льотчика, що полетів в Україну (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Деталі, на які вказало росЗМІ:

1. Один із п'яти друзів Кузьмінова у забороненій в Україні соцмережі "ВК" – Олександр Ніколаєв – писав про себе, що є випускником Красноярського кадетського корпусу ім. А.І. Лебедя 2012 року.

2. У профілі Ніколаєва виявлено серію знімків, на яких він позує разом із Кузьміновим та іншими курсантами сизранської філії ВВА. Хоча журналістам росіянин заявив, що не служив, а Кузьмінова знає лише завдяки зустрічі у Владивостоці.

3. Ніколаєв на прохання журналіста подивився відео ГУР та підтвердив, що на ньому Кузьмінов. Після цього він видалився із друзів Кузьмінова та закрив сторінку у "ВКонтакті".

4. Згідно з витоками з баз динних податкової служби, Максим Кузьмінов отримував дохід з 2016 по 2019 роки у філії Військово-повітряної академії (ВВА) у Сизрані.

5. З 2020 року Кузьмінов як місце роботи став вказувати військову частину №13984, а також посаду – льотчик-штурмовик.

6. Розслідувачі не змогли додзвонитися за номером Максима Кузьмінова та його родичів. Акаунт Кузьмінова у "ВКонтакті" востаннє був активний три тижні тому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...