Розбила сім'ю ексочільника МВС та намагалася "спіймати" сина Януковича: Що відомо про таємничу співмешканку зрадника Киви

Мова йде уроженку Закарпаття Тетяну Поп, яка 2019 року переїхала до Москви, де розпочала активно просувати антидержавні проросійські наративи. За свою бурхливу діяльність зрадниця 2023 року отримала заочний вирок у 12 років ув'язнення

Загадкова співмешканка ліквідованого в РФ колишнього українського нардепа-втікача Іллі Киви - так звана "журналістка" Тетяна Поп, яка чотири роки тому розбила сім'ю екс-очільника Міністерства внутрішніх справ України, ще одного зрадника України - Віталія Захарченка. Захарченко через Поп розлучився з дружиною, а "журналістка" перемкнулася на більш грошового кандидата - олігарха Сергія Курченка. У Киви і Поп був бурхливий роман, ще тоді, коли той був радником глави МВС. Про це пише "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на відомості джерела, передають Патріоти України.

"Коли Кива втік до Москви, то відновив тісне спілкування з Тетяною. При цьому вони стосунки ретельно приховували. Річ у тім, що Тетяна Поп також відновила роман і з Захарченком. У Захарченка "грошовий мішок" у багато-багато разів більший, аніж у Киви, і Поп його втратити не хотіла...", - зазначається на каналі.

За словами джерела, в РФ "журналістка" також намагалася затягнути в "любовні сіті" ще деяких зрадників української держави, в тому числі сина втікача Віктора Януковича Олександра.

У 2019 році ворожа поплічниця, що переїхала до Москви, де й розпочала активно просувати у публічному просторі антидержавні проросійські наративи, зокрема щодо сепаратистських настроїв русинів Закарпаття, а також "народних республік" Донбасу.

Тетяна Поп добровільно вступила до так званого «міжнародного громадського руху», члени якого активно відвідують тимчасово окуповані території та просувають «русскій мір».

На цій «посаді» колаборантка розпочала публічно поширювати кремлівські гасла на підтримку загарбників і виправдання їхніх злочинів. Для цього створила низку інформаційних платформ.

Фігурантку оголошено у міждержавний розшук. Вона переховується від суду на території рф.

У червні 2023 року рішенням Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області зловмисницю визнано винною у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 436-2 та ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України і призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Вирок набув законної сили.

Оперативні та слідчі дії проводилися Управлінням Служби безпеки України у Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатська обласна прокуратура.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...