Розгром військового аеродрому Саки: Перші подробиці про наслідки ударів ATACMS (відео)

Сили оборони України атакували вночі в п’ятницю, 26 липня, ракетами ATACMS аеродром Саки в захопленому росіянами Криму. В результаті цієї атаки було знищено установку радіолокаційної станції, два російських окупанти дістали поранення. Про це повідомляє Telegram-канал Astra з посиланням на джерела, зазначають Патріоти України.

Сили оборони України застосували чотири ракети ATACMS для атаки на аеродром, дві з них нібито збило російське ППО, запевняє російське видання.

Ракети потрапили в місце зберігання боєкомплекту, почалася пожежа. Двоє військових армії країни-агресора дістали осколкові поранення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром військового аеродрому Саки: Перші подробиці про наслідки ударів ATACMS (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 12:19

Сили оборони України атакували вночі в п’ятницю, 26 липня, ракетами ATACMS аеродром Саки в захопленому росіянами Криму. В результаті цієї атаки було знищено установку радіолокаційної станції, два російських окупанти дістали поранення. Про це повідомляє...

У Криму біля Сімферополя, Євпаторії і в Севастополі лунають вибухи. Гарно горить військовий аеродром Саки, чути детонацію боєприпасів (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:45

У ніч на п'ятницю у Криму була оголошена балістична небезпека. Вибухи було чути в Новофедорівці, в районі Окунівки та Сімферополі,передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер" . Місцеві мешканці повідомили про пожежу на а...